Free Forums. Reliable service with over 8 years of experience.
InvisionFree - Free Forum Hosting
Welcome to GRUPA RATOWNICTWA PCK BYDGOSZCZ www.grpck.bydgoszcz.pl. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Pozdrowienia, osoby o słabych nerwach niech czytaja z
malpiszon
Posted: Apr 20 2009, 03:38 PM

Unregistered

No dobra... po wielu miesiącach milczenia... jestem... az mi glupio, ale takie zycie... w kazdym razie musze sie nieco wytlumaczyc... otoz...w klasztorze jestem... he he... zawsze bylam troche stuknieta... zawsze pociagaly mnie mundury... myslalam ze najbardziej te czerwone, ale po kilku latach walki jednak okazalo sie,ze brazowe 001.gif
Nie mialam mozliwosci odezwac sie wczesniej, a przez te miesiace bylam tylko w bydgoszczy na pogrzebie. Teraz bede czasem na necie zagladac (chociaz nie za czesto niestety), co u Was slychac (zdjecie GR PCK stoi przy lozku i czasem mi sie teskni).
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i sciskam jak zawsze malpiszonskimi lapkami!!!!
Magda
Posted: Apr 20 2009, 08:30 PM

Admin ma zawsze racje
Group Icon

Group: Admin
Member No.: 1

Hej smile.gif faktycznie duża odmiana smile.gif odzywaj się czasem i jak będziesz w Bydgoszczy zapraszamy do nas w odwiedziny smile.gif powodzenia!
Carol
Posted: Apr 22 2009, 03:24 PM

Tacy jak my nie wedkuja...
*

Group: Members
Member No.: 30

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie pitol ;P To dawaj na Parafiade - msze bedziesz odprawiac ;P Tesknimy! Ktos przejal Twoj numer gg i ma ciagle w opisie "Nie ma zadnej Magdy!!!" Heh, to znaczy, ze tlumy ludzi chca sie z Toba skontaktowac 001.gif Wpadnij kiedys do nas...
Guest
Posted: Apr 27 2009, 09:51 AM

Unregistered

wow.. zapomnialam ze gg istnieje... he he...
no.. na parafiade na razie nie wpadne... w ogole przez pierwsze 3 lata z wyjazdami jest ciezko...chociaz zaraz mi juz roczek stuknie 001.gif
jak bede w bydg. to dam znac smile.gif najpierw postaram sie jakies zdjecia na naszej klasie wrzucic cobyscie zobaczyli czy w ogole jeszcze ze mna na ulice wyjdziecie..he he
A poki co to ja Was tez zapraszam... klasztor nie taki starszny, a juz w ogole ten moj... niedaleko za Chojnicami jestem wiec nie koniec swiata smile.gif
pozdrowki malpiszonskie
asia
Posted: Apr 30 2009, 09:26 PM

Natchniony
Group Icon

Group: Goscie
Member No.: 48

noooo, to chyba to jest że tak powiem odejście z grupy stulecia biggrin.gif a właściwie przejście do innej grupy 001.gif nie, no nie powiem, super smile.gif a za Chojnicami to rzeczywiście nie koniec świata. No to napisz jeszcze jakie to zgromadzenie! I trzymam kciuki!
malpiszon
Posted: Jan 18 2010, 03:53 PM

Unregistered

Pokoj i dobro smile.gif

Pozdrowienia z zasypanego klasztoru smile.gif
Chcialam sie pochwalic, ze 7 lutego mam obloczyny...czyli dostane habit, welonik..no i nowe imie (najzabawaniejsze, ze jeszcze nie wiem jakie) smile.gif
A potem zamilkne na rok :/

I przyznam ze mam jeszcze interes...a raczej zapytanie...takie orientacyjne...
U nas w klasztorze na poczatku sierpnia organizowane sa kolonie dla ubogich dzieciakow...no i oprocz rioznych innych atrakcji sa tez mundurowe (w tym roku byli strazacy)...Czy jest mozliwosc (a jesli tak to na jakich warunkach, jakie koszty itp.), zeby GRPCK Bydg. zorganizowalo dla dzieciakow tu u nas pokaz PP z jakims szkoleniem np.... wiem, ze to dosyc daleko...i pewnie poczatek sierpnia to czas Parafiady...ale bede wdzieczna za odpowiedz...
A tak w ogole to pozdrawiam Was serdecznie 001.gif po malpiszonsku 001.gif
s.Gracjana
Posted: Feb 28 2011, 05:54 PM

Unregistered

Od¶wiezam temat smile.gif Bo sama jestem nieco odswiezona smile.gif
Niektorzy juz na naszej-klasie zauwazyli moj powrot, a raczej moje nowe wydanie..habitowe smile.gif
Uprzedzajac wszelkie spekulacje...jestem szczesliwa smile.gif choc za ratownictwem tesknie...ale zamknietej drogi do pracy nie mam..wszystko okaze sie za rok, kiedy to zloze sluby i pojde do pracy smile.gif
Mozna mnie obejrzec na naszej-klasie smile.gif
Pozdrawiam wszystkich Ratownikow...no i oczywiscie zapraszam do Orlika...teraz moge juz widywac gosci..he he

Buziaki
s.Gracjana vel malpiszon
« Next Oldest | Nasi Goscie | Next Newest »
InvisionFree - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.
Learn More · Register Now

Topic Options

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.3056 seconds | Archive