| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Welcome to GRUPA RATOWNICTWA PCK BYDGOSZCZ www.grpck.bydgoszcz.pl. We hope you enjoy your visit. You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free. Join our community! If you're already a member please log in to your account to access all of our features: |
![]() ![]() ![]() |
| malpiszon |
Posted: Apr 20 2009, 03:38 PM
|
|
Unregistered |
No dobra... po wielu miesiącach milczenia... jestem... az mi glupio, ale takie zycie... w kazdym razie musze sie nieco wytlumaczyc... otoz...w klasztorze jestem... he he... zawsze bylam troche stuknieta... zawsze pociagaly mnie mundury... myslalam ze najbardziej te czerwone, ale po kilku latach walki jednak okazalo sie,ze brazowe
![]() Nie mialam mozliwosci odezwac sie wczesniej, a przez te miesiace bylam tylko w bydgoszczy na pogrzebie. Teraz bede czasem na necie zagladac (chociaz nie za czesto niestety), co u Was slychac (zdjecie GR PCK stoi przy lozku i czasem mi sie teskni). Pozdrawiam wszystkich serdecznie i sciskam jak zawsze malpiszonskimi lapkami!!!! |
|
|
| Magda |
Posted: Apr 20 2009, 08:30 PM
|
|
Admin ma zawsze racje Group: Admin Posts: 1,105 Member No.: 1 Joined: 29-April 05 |
Hej
|
| Carol |
Posted: Apr 22 2009, 03:24 PM
|
|
Tacy jak my nie wedkuja... Group: Members Posts: 501 Member No.: 30 Joined: 4-February 06 |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie pitol ;P To dawaj na Parafiade - msze bedziesz odprawiac ;P Tesknimy! Ktos przejal Twoj numer gg i ma ciagle w opisie "Nie ma zadnej Magdy!!!" Heh, to znaczy, ze tlumy ludzi chca sie z Toba skontaktowac
Wpadnij kiedys do nas... |
| Guest |
Posted: Apr 27 2009, 09:51 AM
|
|
Unregistered |
wow.. zapomnialam ze gg istnieje... he he...
no.. na parafiade na razie nie wpadne... w ogole przez pierwsze 3 lata z wyjazdami jest ciezko...chociaz zaraz mi juz roczek stuknie ![]() jak bede w bydg. to dam znac A poki co to ja Was tez zapraszam... klasztor nie taki starszny, a juz w ogole ten moj... niedaleko za Chojnicami jestem wiec nie koniec swiata pozdrowki malpiszonskie |
|
|
| asia |
Posted: Apr 30 2009, 09:26 PM
|
|
Natchniony ![]() Group: Goscie Posts: 88 Member No.: 48 Joined: 11-July 06 |
noooo, to chyba to jest że tak powiem odejście z grupy stulecia
nie, no nie powiem, super |
| malpiszon |
Posted: Jan 18 2010, 03:53 PM
|
|
Unregistered |
Pokoj i dobro
Pozdrowienia z zasypanego klasztoru Chcialam sie pochwalic, ze 7 lutego mam obloczyny...czyli dostane habit, welonik..no i nowe imie (najzabawaniejsze, ze jeszcze nie wiem jakie) A potem zamilkne na rok :/ I przyznam ze mam jeszcze interes...a raczej zapytanie...takie orientacyjne... U nas w klasztorze na poczatku sierpnia organizowane sa kolonie dla ubogich dzieciakow...no i oprocz rioznych innych atrakcji sa tez mundurowe (w tym roku byli strazacy)...Czy jest mozliwosc (a jesli tak to na jakich warunkach, jakie koszty itp.), zeby GRPCK Bydg. zorganizowalo dla dzieciakow tu u nas pokaz PP z jakims szkoleniem np.... wiem, ze to dosyc daleko...i pewnie poczatek sierpnia to czas Parafiady...ale bede wdzieczna za odpowiedz... A tak w ogole to pozdrawiam Was serdecznie po malpiszonsku |
|
|
| s.Gracjana |
Posted: Feb 28 2011, 05:54 PM
|
|
Unregistered |
Od¶wiezam temat
Niektorzy juz na naszej-klasie zauwazyli moj powrot, a raczej moje nowe wydanie..habitowe Uprzedzajac wszelkie spekulacje...jestem szczesliwa Mozna mnie obejrzec na naszej-klasie Pozdrawiam wszystkich Ratownikow...no i oczywiscie zapraszam do Orlika...teraz moge juz widywac gosci..he he Buziaki s.Gracjana vel malpiszon |
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |