Techno Fury created by Lightz of the IF Skin Zone.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Enjoy forums? Start your own community for free.
InvisionFree - Free Forum Hosting
Welcome to La Magia Del Pollito. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Pages: (3) 1 2 [3]  ( Go to first unread post )

Ce inseamna Christian pentru tine ?
Lutza
Posted: Jul 19 2007, 12:53 PM

Pollita de Chris
*

Group: Members
Member No.: 49

daaaaaaaaaaaaaaaa laugh.gif laugh.gif
pinki_princess
Posted: Jul 22 2007, 08:59 PM

Pollita Bebe
*

Member No.: 54

are simtul umorului, e foarte dragutz, are un suflet f mare si il respect pt ca a avut curaj sa spuna adevarul wub.gif
Lyly
Posted: Jul 24 2007, 04:04 PM

Member No.: 65

Christian este o persoana minunata, o persoana scincera, plin de viata care e in stare sa iubeasca enorm de mult rolleyes.gif
In afara de asta, e un canataret si un actor de nota 1000!! Avem ce invata de la el si eu pur si simplu il ador!! wub.gif
simo
Posted: Aug 1 2007, 10:05 AM

Member No.: 70

QUOTE (Pollita4ever @ Jul 11 2007, 01:24 PM)
pai pentru mine Pollito inseamna ff mult...il iubesc si il admir pentru k este o persoana sincera , glumeata , are o voce minunata si kre isi iubeste ff mult fanii.... Lo amo mucho mucho !!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

69.gif smile.gif exact yahoo.gif
pollita geo
Posted: Sep 6 2007, 07:34 PM

Member No.: 26

QUOTE (pinki_princess @ Jul 22 2007, 08:59 PM)
are simtul umorului, e foarte dragutz, are un suflet f mare si il respect pt ca a avut curaj sa spuna adevarul wub.gif

subscriu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
yo_scumpik in love
  Posted: Sep 30 2007, 08:42 AM

Member No.: 78

love love love e un om special, foarte talentat si cu o voce super...intotdeauna e cel care face glume si ii face pe ceilalti sa se simta bine...de aceea nu-mi place sa-l vad trist...am fost socata insa cand am aflat ca e gay...dar...nu a contat....te amo mucho mucho mucho...cris... :wub: :wub: :wub: :kisss: :kisss: :kisss:
ally
Posted: Nov 4 2007, 10:09 AM

Pollita Bebe
*

Member No.: 79

pai chris,desi pare un baiat mereu pus pe glume are si el problemele lui!il apreciez mult de tot k a decis sa spuna adevarul in fata unei lumi intregi desi asta ar fi putut sa duca la pierderea de fani rolleyes.gif 105.gif
loca_por_pollito009
Posted: Feb 1 2008, 04:28 PM

Pollita de Chris
*

Member No.: 86

de ce Chris? Ce inseamna pt mine Chris? De ce sunt pollita si fac parte din fan club? As putea sa scriu pagini pana ajung la romane daca vreau raspunzand la aceste intrebari. Pollito e un om minunat si desi unora le pare ca ia totul in gluma, el defapt ia totul pozitiv si are si probremele lui. Oricat l`am sprijinii exista unii care se vor lua conditionat de el pt k e gay. De ce? Pt k majoritatea oamenilor sunt imfumurati si se cred perfecti. Pollito e optimist, bun la suflet, glumetz cand e cazul cu simtul umorului dezvoltat, un om deosebit. El a zis " Cand o usa se inchide tzi se deschid altele. " deci vede binele unde e raul. Din moment ce nu exista perfectiunea la oamenii, el e cel mai aproape de perfect! wub.gif Ma rezum la atat ca sa nu scriu mult pt k oricum nu prea citeste nimeni.
ana_traumada
Posted: Feb 10 2008, 03:52 PM

Member No.: 89

Pai pollito e un cantaret si un actor de nota 10. Are simtul umorului foarte dezvolatat, lucru care imi place foarte mult la el, are un zambet ff sweet , Picture_-_animation_-_heart_pulsating.gif his smile wub.gif wub.gif wub.gif si e o persoana sincera. arriba pollito !! lollypop.gif
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (3) 1 2 [3] 

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1960 seconds | Archive
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket