Enjoy forums? Start your own community for free. | Welcome to La Magia Del Pollito. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
Ce inseamna Christian pentru tine ?
| Lyly |
|
Group: Members
Member No.: 65

|
Christian este o persoana minunata, o persoana scincera, plin de viata care e in stare sa iubeasca enorm de mult In afara de asta, e un canataret si un actor de nota 1000!! Avem ce invata de la el si eu pur si simplu il ador!!
|
|
|
| pollita geo |
|
Member No.: 26

|
| QUOTE (pinki_princess @ Jul 22 2007, 08:59 PM) | are simtul umorului, e foarte dragutz, are un suflet f mare si il respect pt ca a avut curaj sa spuna adevarul |
|
|
|
| yo_scumpik in love |
|
Member No.: 78

|
love love love e un om special, foarte talentat si cu o voce super...intotdeauna e cel care face glume si ii face pe ceilalti sa se simta bine...de aceea nu-mi place sa-l vad trist...am fost socata insa cand am aflat ca e gay...dar...nu a contat....te amo mucho mucho mucho...cris... :wub: :wub: :wub: :kisss: :kisss: :kisss:
|
|
|
| loca_por_pollito009 |
|
Pollita de Chris

Member No.: 86

|
de ce Chris? Ce inseamna pt mine Chris? De ce sunt pollita si fac parte din fan club? As putea sa scriu pagini pana ajung la romane daca vreau raspunzand la aceste intrebari. Pollito e un om minunat si desi unora le pare ca ia totul in gluma, el defapt ia totul pozitiv si are si probremele lui. Oricat l`am sprijinii exista unii care se vor lua conditionat de el pt k e gay. De ce? Pt k majoritatea oamenilor sunt imfumurati si se cred perfecti. Pollito e optimist, bun la suflet, glumetz cand e cazul cu simtul umorului dezvoltat, un om deosebit. El a zis " Cand o usa se inchide tzi se deschid altele. " deci vede binele unde e raul. Din moment ce nu exista perfectiunea la oamenii, el e cel mai aproape de perfect! Ma rezum la atat ca sa nu scriu mult pt k oricum nu prea citeste nimeni.
|
|
|
| ana_traumada |
|
Member No.: 89

|
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|