Board Offline
***
Foorumilaiset:
Fooruminne rikkoi sääntöjä, jonka teille selväksi toin. Se oli SUOMENKIELINEN, sisälsi materiaalia jota kovinkaan moni hosti ei halua säilytettäväkseen. Seksiä alaikäisten kanssa, vanhoja miehiä nuorten kanssa, hyväksikäyttöä ja muuta törkeää materiaalia. Luin joskus jopa ZOOFILIAAN liittyvän "tarinan", vaikka kirjoittaja ehkä halusi tuoda asiaa esille, on se ok, mutta tälle foorumille sitä ei saanut tuoda.
***
Oliko tämä siis niin väärin, jos tämä foorumi suljettiin? Itse en näe tätä mitenkään vääränä, lähinnä oikeutettuna tekona. Invision voi hyvinkin poistaa tämän foorumin vielä myöhemmin, jolloin mitään ei jää jäljelle tästä. Päätin parantaa viestiäni jotta se ei jää: " se sydämetön kräkkeri!11 "
***
Minulla ei ole mitään FinFanFunin kaltaisia paikkoja vastaan, vaikka siltä voi vaikuttaa. Toimet olivat rajuja, mutta niiden oli tarkoitus herättää teidät, lähinnä ylläpito joka tuskin olisi tehnyt mitään jos asiaa olisi lähdetty käsittelemään "kiltisti." Nyt ne voi sanoa " no oltais me vaihdettu ja pystytty järkevästi keskustelemaan", niin on helppo sanoa.
***
Asiasta on uutisoitu hpfaneissa, tapaus sai siis melkoista kuuluisuutta ja minut nähdään nyt pahana, lapsellisena olentona joka päätti tuhota Finin ihan vain koska se on niin hauskaa. VÄÄRIN.
***
Minulla ei ole mitään tarkoitusta häiritä enää FinFanFunia, tahi muita paikkoja jos nuo valitsevat palvelun niin, etteivät nuo riko sääntöjä. Itse tiedän, miten paljon se ärsyttää jos sääntöjä rikotaan eikä niistä piitata ollenkaan. Silloin aiheutetaan jonkinlaista vahinkoa omistajia kohtaan, vaikkei sitä heti tahi koskaan ehditä älyämään. Invision on MAINOSRAHOITTEINEN, syy sille miksi he haluavat pitää englanninkielisenä palvelun, muutenkin puhtaana kaikesta on selvä. Maksuja... maksuja.. Boardin ylläpitäjien vastuulla on noudattaa sääntöjä, hosti joutuu kuitenkin päävastuuseen jos joku järkyttyy lukemastaan, kun säännöt kieltävät pornon ja muun järkyttävän materiaalin.
***
Toivottavasti uusi FinFanFun on parempi paikka, noudattaa sääntöjä. Kaikki meni kuitenkin varsin hyvin, tämä ei mennyt likaiseksi, Invision voisi oikeastaan tehdä kaikenlaisia toimia foorumin ylläpitäjille, jos niin tahtoisi toivokaamme että se tyytyy POISTAMISEEN, kun se siihen ehtii.
***
Your account username
Your account password

Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0066 seconds · Archive