| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() ![]() ![]() |
| ija18 |
|
|
Polako upoznajes Felipea Group: Members Posts: 9 Member No.: 4 Joined: 20-July 07 |
ewo biografija
FELIPE COLOMBO :wub: Rodjen je 8.1.1983. u Mexico Cityju,Mexico.Prvi put je glumio u TV seriji "Moj deda i ja" 1992.godine.U Argentinu se preselio 1999.godine, a ubrzo potom se pojavio u seriji "Mali andjeli" , u kojoj je prvi put saradjivao sa kolegama iz serije "Rebelde Way" - Camilom Bordonabom,Benjaminom Rojasom i Luisanom Lopilato.S njima je 2002.godine osnovao grupu Erreway.Bio je 5 godina u vezi s Luisanom Lopilato. Ime i prezime: Felipe Colombo Datum i mjesto rođenja: 8.januar 1983,Meksiko Visina: 167cm Težina: 55kg Porodica: Mama-Patricia, tata-Juan Carlos, sestra-Sol i brat-Fefe Najveća vrlina: Slušam druge Mana: Tvrdoglavost Omiljeno piće: Coca-cola Sretan broj: 8 Hobi: Sviranje gitare Omiljeni glumac: Ima ih više Omiljena glumica: Norma Aleandro Najdraža serija: "Prijatelji" Omiljena grupa: "Led zepellin" Godišnje doba: proljeće Plaža ili planina: planina Naj prijatelj: Fefe Naj predmet: moja gitara Šta prvo primjetiš na curama: Njihove oči Vjeruješ li u muško-ženska prijateljstva: Da Jesi li se ikad zaljubio u svoju prijateljicu: Ne Idealna djevojka: Nemam je Jedna bol: Smrt dragog prijatelja Jedna želja: Biti dobar glumac Jedna slabost: Ona prema ženama Naj dar koji si dobio: Život Šta voliš darivati: Ljubav |
| erreway_natasa92 |
Posted: Jul 20 2007, 05:33 PM
|
|
Administrator Group: Admin Posts: 25 Member No.: 1 Joined: 19-July 07 |
Evo jos nesto, on je zajedno sa Anahi(Mia iz serije Rebelde-mexicka verzija Rebelde Way) glumio u seriji Angeles sin paraiso(Andjeli bes raja), njih dvoje su u toj glumili glavne uloge.Producent te serije je i producent serije Rebelde(Pedro Damian).
(Posted Image) |
![]() |
![]() ![]() ![]() |